0 varer i kurven

Normann Copenhagen

er et af tidens hotteste prisvindende brands.

Det københavnsk baserede interiør- og møbelbrand Normann Copenhagen er svært at komme udenom, for interiørmærket har siden opstarten slået sit navn fast og har vundet masser af priser igennem årene for deres lækre og minimalistiske boligdesigns med ophav i den skandinaviske og nordiske designtradition.
Normann Copenhagens stil er gennemført og enkel, og egner sig ideelt til indretning af et flot og personligt hjem, hvor der både skal være plads til design, funktionalitet og kvalitet.

Normann Copenhagen

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
 

We ♥ Normann Copenhagen!

Normann Copenhagen er et af Danmarks hotteste brands indenfor både køkkentilbehør, møbler og boligtilbehør. I starten af dette årti udvidede Normann Copenhagen med en stor møbelserie der bland andet indeholder spiseborde, stole, skabe og sofaer. Alle møbler er designet af nogle af tidens hotteste design navne som Simon Legard og ???. Stilen på møbler er et fantastisk kapitel for sig selv. Normann Copenhagen genopliver gamle klassikere og nyopfinder smarte lækre møbler i en fed retrostil. De runde former og matte farver er et gennemgående tema i mange af møblerne fra Normann Copenhagen. Se blandt andet bestselleren Tablo sofabord som har vundet designpriser verden over. Den succes har givet Normann Copenhagen smag på mere og specielt Simon Legard har designet mange nye møbler for Normann Copenhagen. Dertil kommer at priserne på et Normann Copenhagen møber er betydelig lavere end andre danske designmøbler. Der er ingen tvivl om at kombinationen mellem kvalitet, design og gode priser gør Normann Copenhagen til et flagskib i dansk design. På sigt vil Normann Copenhagen være blandt de allerstørste, og derfor er det nu man skal erhverve sig et møbel.

Det store udvalg strækker sig i dag fra de tidlige Norm lamper til nye spisebord og stole præsenteret på Normann Copenhagens stand på Designmessen i Milano 2013.

En hurtig gennemgang af Normann Copenhagens møbler vil vise et stort udvalg fra de helt små og elegante Block sideborde eller rulleborde. Som så meget andet fra Normann Copenhagen er Block sidebordet tilgængelig i mint, mørk grå og lys grå.
Tablo sofabordet er Normann Copenhagens bestseller på livin.dk. Tablo sofabordet er designet af Nikolai Wiig Hansen. Den er netop blevet introduceret i hvid og sort. Tablo sofabordet kører selvfølgelig videre i de oprindelige populærer farver: Varm grå, Lys grå, Blå og hvid med træ ben.

Designeren Simon Legard og Normann Copenhagen topper designlisterne med deres fantastiske ’Onkel sofa’ som nu både fås som 2 personer og 3 personer sofa. Onkel sofa er ganske enkelt markedets fedeste retrosofa lige nu  og et køb der ikke bliver mindre værdifuldt med tiden. Onkel Sofa er en klassiker i svøb og Normann Copenhagen er på samme tid ved at blive fast leverandør af nyklassikere til dansk design.

Alt i alt er Normann Copenhagen et af tidens hotteste brands og kan meget vel være ved at starte en ny ære for dansk møbeldesign.