Ovalt spisebord - Lækkert spisebord med plader

Designermøbler til gode priser

Berlin ovalt spisebord med udtræk

7.500,00 kr.9.000,00 kr. inkl. moms

Ovalt bord i høj kvalitet

Dette ovale spisebord er et træbord i højeste kvalitet. Vores designere og håndværkere har gjort sig umage for at fremstille et bord, der både er smukt og praktisk. Men du bliver også selv en del af beslutningsprocessen, hvis du har forelsket dig i netop dette bord. Det findes nemlig i to standardstørrelser og seks forskellige udtryk.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige størrelser 170X100 cm og 200x100 cm, der begge kan forlænges med to tillægsplader, der er 50 cm stykket. Border laves udlukkende i egetræ. Bøgetræ kan forbehandles med enten lak eller sæbe, mens egetræ skifter udtryk alt efter om den behandles med hvidolie, olie, lak eller sæbe.

Uanset hvilken kombination af størrelse du vælger, får du et ovalt spisebord i høj kvalitet. Vi leverer fra fabrikken i Vestjyske Vinderup til Danmark, Sverige og Norge.

Fakta om Berlin ovalt spisebord med udtræk:

 • Mål: 170x100 cm eller 200x100 cm
 • Udtrukket mål: 170/270 eller 200/300 cm. (ved 2 tillægsplader á 50 cm)
 • Bordet kan rumme 2 tillægsplader.
 • Tillægsplader købes seperat. Klik her
 • Træsorter: Massiv bøg eller eg
 • Overfladebehandling: Se ovenfor.
 • Produceret på egen møbelfabrik i Vinderup

Er det ikke ret billigt for et ovalt spisebord med udtræk?

Det korte svar er, jo. Bordet er fremstillet i Danmark, efter dansk møbeltradtion og materialerne er af højeste kvalitet. Prisen på vores ovale spisebord er lavere end normalt, da vi ikke har nogle mellemled. Vi sender altså et ovalt bord direkte til dig som forbruger uden om de dyre butikker. På den måde får du samme høje kvalitet til en pris uden meromkostninger -op mod 50% under butikspriserne.

Ovalt bord i massivt træ – egetræ

Dette spisebord fremstilles af massivt egetræ Øverst på siden her kan du vælge imellem de seks forskellige varianter af dette ovale spisebord. Når du vælger dette ovale egetræsbord får du et solidt og smukt spisebord.

Tilvalg af tillægsplader

Bordet her kan rumme op til to tillægsplader. Når de to tillægsplader á 50 cm indsættes, bliver der plads til flere gæster omkring bordet. Bemærk at bordet produceres i to størrelser: 170×100 og 200×100, før de forlænges 1 meter med tillægspladerne. Berlin ovalt spisebord med udtræk fås dermed i flere størrelser, og derfor er der større chance for at vælge en kombination, der passer til din smag, indretning og behov. At købe et ovalt spisebord med plader, kræver altså at man træffer nogle beslutninger ift. valg af materialer og størrelse.

Hvis du ønsker at kunne få endnu mere bordplads end de maximale 3 meter, så klik her og læs mere om vores Dublin Langbord, der kan blive op til 5,12 m.

Kom og se spisebordet

*Vi viser gerne bordet frem til dig, ring (7199 9822) eller skriv til vores [email protected] for at aftale et tidspunkt til fremvisning.

Fabrik / Showroom: Nr. bjertvej 2 – 7830 Vinderup

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Få svar på nogle af dine spørgsmål nedenfor.

Skal jeg vælge et ovalt spisebord på 170 eller 300 cm?

Når du skal vælge spisebord, er det vigtigt at overveje dine behov. Har du eksempelvis ofte familie og venner på besøg, men ikke lyst til at spisebord der altid fylder hele stuen, kan det være både praktisk og æstetisk velvalgt at gå efter et ovalt spisebord med udtræk. Så kan du både give dine gæster god plads, uden at skulle gå på kompromis med intimiteten til hverdag. Derudover skal du også tage stilling til bordets form? Er det et rundt, aflangt eller ovalt bord, der passer bedst ind i din stue?

Dette ovale spisebord fås i to forskellige standardstørrelser med 30 cm forskel. Selvom 30 cm ikke lyder af meget, kan det have betydning, hvis I f.eks. permanent har blomster eller lysestager stående, der optager noget af bordets plads. Dertil kan begge varianter gøres op til én meter længere med de to tillægsplader. Hvis du vælger bordet på 200 cm er der plads til seks personer + to for bordenderne – uden tillægspladerne. Vores ovale spisebord kan altså have længder fra 170 cm til 300 cm.

Hvordan tilføjer jeg tillægsplader?

Bordet trækkes ud i den ene ende, hvorefter pladerne ligges i. Der er ikke opmagasinering til tillægsplader under bordet.

Vedligeholdelse af træbordplade

En hårdt opvredet klud er ofte tilstrækkelig til at klare den daglige rengøring. Bordpladen har derimod ikke godt af for meget rengøringsmiddel (sulfo, salmiak) da overfladen dermed affedtes, hvilket forringer modstandsdygtigheden overfor skidt og fugt. Hvis det lunkne vand ikke er tilstrækkeligt til at fjerne dagligdagens pletter, så kan brun sæbe eller sæbespåner bruges.

Forsendelse/levering

Forsendelsen af varen er gratis ved køb over 5.000 kr. til Jylland og brofaste øer.
Forsendelsen sker med et ekstern fragtfirma eller med en af vores egne chauffører.
Efter din bestilling vil du blive kontaktet, når varerne er klar til forsendelse.

Leveringstid:

 • 4-6 uger

Leveringspris:

 • Danmark: 400 kr. ved køb under 5.000 kr.
 • Sverige: 2.250 kr.
 • Norge: 2.250 kr.

Alle priser er INKL 25% moms – (Danmark, Sverige & Norge)
Returret : Du har altid 14 dages fuld returret.

Særligt for Norge:

Når du gennemfører køb på Livin.dk er prisen altid INKLUSIV Norsk moms/told. Livin.dk er momsregistreret i både Norge og Danmark. Du slipper derfor for ekstra regninger på moms og told ved indførsel i Norge. Vores pris er “all inclusive”.

Er det ovale spisebord med udtræk ikke noget for dig, så er vores rektanglede udtræksbord måske noget i stedet.

Berlin ovalt spisebord med udtræk

7.500,00 kr.9.000,00 kr. inkl. moms

Størrelse

,

Træsort

, , , , ,

Livin Shop