Rundt spisebord med udtræk i massivt træ | Liv'IN

Designermøbler til gode priser

Rundt Spisebord med Udtræk- Wien

6.395,00 kr.7.995,00 kr. inkl. moms

Rundt spisebord med udtræk i dansk kvalitet

Wien er et rundt spisebord med plader, der er både enkelt og elegant, og så er det produceret i Danmark. Du kan vælge imellem forskellige træsorter og træbehandlinger. Du kan f.eks få bordet i lakeret eg eller sæbebehandlet bøgetræ. I produktfilteret, øverst på siden, kan du se de tilgængelige træsorter og behandlingstyper for vores rundbord.

Der kan tilføjes op til to tillægsplader, så der bliver plads til gæster omkring bordet. Når de to tillægsplader er tilføjet, kan der sidde 6-10 personer omkring det, afhængigt af rundbordets diameter. Vores runde spisebord fås med en Ø på 100, 110 og 120 cm.

Fakta om spisebordet

Mål: Ø 100, 110 og 120 cm
Med udtræk til 2 tillægsplader: Købes seperat her
Produceret på egen møbelfabrik i Vinderup
Direkte forsendelse uden (fordyrende) mellemled.

Ønsker du også stole med til bordet, så er det vores Nordica spisebordsstol, der kan ses på billedet.

Rundt bord med tillægsplader fra Liv'IN

Produktinformation om spisebordet:

Hos Liv’IN får du et danskproduceret spisebord i høj kvalitet. Vores rundbord leveres i massiv eg og bøg – begge fås i flere forskellige behandlinger. Behandlingerne har forskellige udtryk og funktionalitet. Læs nedenfor om hvilken træsort og overfladebehandling, der passer bedst til dig.

Spisebordet leveres direkte fra egen dansk møbelfabrik, der sikrer dig, priser langt under normale butikspriser. Du springer nemlig fordyrende mellemled over. Det sikrer dig et billigt rundt spisebord med plader uden, at du behøver at gå på kompromis med kvalitet. Ofte er besparelsen helt op til 50% af tilsvarende butikspriser på lignende runde udtræksborde.

Rundt spisebord i bøg

Et rundt bøgetræs spisebord er massivt, slidstærkt og står flot i hjemmet. Et spisebord i bøg er lyst og har et mere jævnt udseende. Spiseborde i bøgetræ egner sig især til hverdagsbrug og kan klare de uheld og slag, der følger måtte komme. Skulle uheldet være ude, kan et bøgetræsbord altid slibes og nemt efterbehandles. På den måde kan du beholde dit bord i mange år frem. 

Rundt spisebord i eg

Et rundt egetræs-spisebord er det mest populære valg. Med sortens naturlige lysere farve og spil passer det ind i de fleste hjem. Egetræ har en meget høj densitet og egner sig derfor især til at blive brugt til spisebord, som skal kunne holde til lidt af hvert.

Stort eller lille rundt spisebord

Et spisebord skal kunne fungere i forskellige anledninger, samtidig med at det skal passe ind og være funktionelt i en hverdag. Nedenfor kan du læse, hvordan du vælger det rigtige rundbord til din husstand. Et rundt spisebord med plader kan dog nemt ændre rummeligheden, og give god fleksibilitet imellem hverdag og gæstebesøg.

Ø 100 cm

Lille rundt spisebord: Spisebordet måler 1 meter i diameteren og passer perfekt ind i den lille spisestue eller i det højt funktionelle køkken-alrum. Spisebordet kan rumme mellem 2 til 4 personer. Med tillægsplader kan bordet nemt have plads til flere.

Ø 110 cm

Rundt spisebord til 4 mennesker: Det mellemste spisebord er vores praktiske og fleksible bord. Spisebordet passer til de fleste hjem og kan nemt udbygges med ekstra tillægsplader.

Ø 120 cm

Rundt spisebord til 6 personer: Et rundt spisebord til 6 personer er vores største standard version. Her går man ikke på kompromis med plads til både mennesker og mad ved bordet. Skulle man ønske selskabet endnu større kan tillægsplader tilkøbes.

Runde spiseborde trender i Danmark

De runde spiseborde har længe været at finde i danske hjem, men er på det seneste blevet moderne. Spisebordet er samlingspunktet i mange hjem, og her er et rundt bord ideelt til at fokusere på de gode samtaler og øjenkontakten. Den runde form gør det nemmere at kunne se alle i øjnene og er med til at skabe nærvær. Rundeborde samler selskabet på en helt anden måde end de mere klassiske firkantede eller aflange borde.

Udover at være en fryd for øjet, så er vores runde spisebord også praktisk. Et rundt spisebord skaber mere plads i rummet. Mange tror at runde spiseborde skal stå i midten af rummet og dermed optage mere gulvplads, men oftest kan et rundt spisebord nemt rykkes ind i hjørnet eller op mod væggen når man er færre samlet. Samtidig har mange spisebordstole en buet ryg, hvilket gør det nemt at sætte stolene helt ind til bordets runde kanter, så der er mere plads i rummet, når bordet ikke er i brug.

Det trendy og intime rundbord

Det er især på mode at have flere organiske og bløde former i sit hjem. Et organisk udtryk kan opnås ved at have flere bløde linjer i sin indretning i hjemmet. Med et rundt spisebord kan man få et mere dynamisk hjem, der udover at være funktionelt og give mere plads i hjemmet, tilfører en rolig stemning. Et rundbord bløder de skarpe linjer fra gulve, vægge og vinduer op. Derudover inviterer det runde spisebord til nærvær og mere intim stemning med dybe samtaler og bedre muligheden for øjenkontakt. I dag fås de fleste runde borde men udtræksplader og taler derfor ind i en tid med fokus på det minimalistiske og funktionelle hjem. Læs mere om hvorfor du skal tilføje vores runde spisebord med plader til dig hjem her:

Forsendelse/levering:

Du får gratis levering ved køb over 5.000 kr. til Jylland og brofaste øer.
Leveringen sker enten med et ekstern fragtfirma eller med en af vores egne chauffører.
Efter din bestilling vil du blive kontaktet, når varerne er klar til forsendelse.

Leveringstid:
  • 3-6 uger
Leveringspris:
  • Danmark: 400 kr. (ved køb under 5.000 kr.)
  • Sverige: 2.250 kr.
  • Norge: 2.250 kr.

Alle priser er INKL 25% moms – (Danmark, Sverige & Norge)
Returret: Du har altid 14 dages fuld returret.

Særligt for Norge:
Når du gennemfører køb på Livin.dk er prisen altid INKLUSIV Norsk moms/told. Livin.dk er momsregistreret i både Norge og Danmark. Du slipper derfor for ekstra regninger på moms og told ved indførsel i Norge. Vores pris er “all inclusive”.

Overfladebehandling til det runde spisebord

Overfladebehandling er vigtigt når man ønsker, at bordet skal holde i mange år samtidig med at man kan vælge det rigtige udseende. 

Lak: lakken forsegler bordet og gør det mere modstandsdygtigt over for ekstrem slid. Lak er vedligeholdelsesfrit.

Sæbebehandling: bevarer bordets naturlige udtryk og overflade. Sæbebehandling skal vedligeholdes, men er ideel til at bevare det helt naturlige udtryk.

Hvidolie: giver en lys silkemat og modstandsdygtig overflade, som er nem at holde ren, samt at vedligeholde. Hvidolien indeholder hvidt pigment og giver derfor bordet et lysnet udtryk.

Olie: Olie giver en mat og beskyttende overflade som nemt kan rengøres og vedligeholdes. Olien bevarer det naturlige udtryk og struktur i bordets overflade.

Andre spiseborde med runde former

Du vil måske også kunne lide vores ovale spisebord, der har runde hjørner og giver lidt ekstra plads i forhold Wien rundt bord. Der er plads til 6 siddende personer, men også mulighed for at tilføje to ekstra bordplader. Vores mest populære bord er dog Dublin langbord, der kan blive helt op til 5,12 meter med tillægsplader.

Rundt Spisebord med Udtræk- Wien

6.395,00 kr.7.995,00 kr. inkl. moms

Størrelse

, ,

Træsort

, , , , ,

Livin Shop