0 varer i kurven

Hot Spot - sækkestol

Flere visninger

Pris
999,00 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

* Påkrævede felter

 
Praktisk info:
 • Leveringstid: 2 - 3 uger
 • Levering :

  Denmark: Vi leverer med GLS, fragtmand og egne biler , Forsendelse: 100,-

 • Returret : Du har altid 14 dages fuld returret.
 
Produktinformation
Mindre information

Hot spot sækkestolen er en rund sækkestol, med rigtig god komfort. Uanset om den står i stuen eller på ungdomsværelset vil den være en essentiel del af indretningen. Den skarpe farve på den sort baggrund, giver et fedt og eksklusivt look


Sækkestole altid et hit, specielt på børne og ungdomsværelset. Denne sækkestol er ikke nogen undtagelse - tvært i mod. De seneste år er det blevet moderne at have en stor og lækker sækkestol i hjørnet af stuen, eller på kontoret. Det er helt fantastisk lige at smide sig i en stor sækkestol med dagens avis eller en god bog.

 • Sækkestol Hot spot måler : Ø103 x 35/65 cm 
 • Sækkestol Hot spot kan leveres i følgende farver : Rød, Lime og Lilla
 • Se alle produkter fra danske Sakwa her!

Fakta og testresultater på Sakwa Sækkestole :

HBCD benyttes til at brandhæmme EPS flamingo kugler for at overholde strenge brandforskrifter. På grund af mistanke om kræftfremkaldende egenskaber er HBCD optaget på REACH listen. Testresultater har vist, at de fleste af vore konkurrenters produkter indeholder dette giftige materiale. Vi garanterer, at vores EPS kugler IKKE indeholder HBCD og dermed IKKE indebærer en miljø- og sundhedsrisiko.

Sakwas sækkestole er lavet uden det brandhæmmende middel HBCD, som er under mistanke for at være hormonforstyrrende. Der er endnu ikke kommet et forbud i mod det, men Sakwa har som de første på markedet valgt en leverandør af fyldkugler, som ikke indeholder HBCD.
Se mere om HBCD og Sakwas kugler her. Netop af den grund er Sakwas sækkestole udvalgt til vores sortiment.

HBCD-fakta

 • HBCD kan ikke ses og kan ikke lugtes
 • HBCD er mistænkt for at være kræftfremkaldende og hormonforstyrrende.
 • Dette medfører, at HBCD er optaget på ECHA (European Chemical Agency) list SVHC (Substance of Very High Concern) samt på UNECE (FN) liste POP (Persistant Organic Pollutant), hvilket med meget stor sandsynlighed medfører et forbud mod HBCD.

Vær på den sikre side og køb en Sakwa Hotpot sækkestol.