0 varer i kurven

Sittingbag sækkestol

Flere visninger

Pris
799,00 DKK

Vær den første til at bedømme dette produkt

* Påkrævede felter

 
Praktisk info:
 • Leveringstid: 2 - 3 uger
 • Levering :

  Denmark: Vi leverer med GLS, fragtmand og egne biler , Forsendelse: 100,-

 • Returret : Du har altid 14 dages fuld returret.
 
Produktinformation
Mindre information

Sittingbag sækkestolen er en stor traditionel pude-sækkestol, som ikke bare er enorm komfortabel, men også et rigtig fedt spark til indretningen - hvad enten det er til stuen eller værelset. På børne og teenageværelset er sækkestole altid et hit, og denne sækkestol er specielt. Sækkestolen kan vendes og drejes, og er altid komfortabel


Som noget nyt finder de farverige sækkestole mere og mere indpas i danske stuer og sågar på kontorer, hvor folk synes det er helt fantastisk lige at smide sig i en stor sækkestol med dagens avis eller en god bog.

 • Sækkestol Sittingbag måler : 135 x 160 cm 
 • Sækkestol Sittingbag kan leveres i følgende farver : Sort, Rød, Lime, Lilla, blå, brun, pink og orange
 • Se alle produkter fra danske Sakwa her!

Fakta og testresultater på Sakwa Sækkestole :

HBCD benyttes til at brandhæmme EPS flamingo kugler for at overholde strenge brandforskrifter. På grund af mistanke om kræftfremkaldende egenskaber er HBCD optaget på REACH listen. Testresultater har vist, at de fleste af vore konkurrenters produkter indeholder dette giftige materiale. Vi garanterer, at vores EPS kugler IKKE indeholder HBCD og dermed IKKE indebærer en miljø- og sundhedsrisiko.

Sakwas sækkestole er lavet uden det brandhæmmende middel HBCD, som er under mistanke for at være hormonforstyrrende. Der er endnu ikke kommet et forbud i mod det, men Sakwa har som de første på markedet valgt en leverandør af fyldkugler, som ikke indeholder HBCD.
Se mere om HBCD og Sakwas kugler her. Netop af den grund er Sakwas sækkestole udvalgt til vores sortiment.

HBCD-fakta

 • HBCD kan ikke ses og kan ikke lugtes
 • HBCD er mistænkt for at være kræftfremkaldende og hormonforstyrrende.
 • Dette medfører, at HBCD er optaget på ECHA (European Chemical Agency) list SVHC (Substance of Very High Concern) samt på UNECE (FN) liste POP (Persistant Organic Pollutant), hvilket med meget stor sandsynlighed medfører et forbud mod HBCD.

Vær på den sikre side og køb en Sakwa sækkestol.