Skænk i egetræ eller bøgetræ - Se vores store udvalg af skænke

Designermøbler til gode priser

Skænke

Skænken er en gammel møbeltype, men det behøver bestemt ikke at betyde, at den behøver at være umoderne eller gammeldags i sit udtryk. En flot og veldesignet skænk til stuen kan sagtens være lige dét ekstra, som giver hjemmet et personligt og unikt udtryk.

Samtidig er denne type skabsmøbel både praktisk og god at have til rådighed når det gælder opbevaringsmuligheder og afsætningsplads i det daglige. Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores skænke og vitriner uanset om det er en skænk til stuen eller køkkenet.

homepage-top-2
Skænk egetræ
Vispr. side

Smart opbevaring med en skænk

De fleste af os får med tiden samlet meget service, stel og øvrige løse genstande, som vi måske ikke altid har lyst til at have stående fremme. Det kan være arvesølvet, skrøbelige champagneglas eller måske nogle mapper, som ville rode uden et skab. Uanset, hvad dit behov er, så får du masser af plads til opbevaring i stuen med en skænk fra Livin.dk. Hos os kan du vælge mellem flere varianter i forskellige farver og materialer (egetræ og bøgetræ). Du kan desuden vælge rumdeler, låger og skuffer til din skænk, så skænken matcher dine behov for opbevaring.

 

Design eller praktik

Stuen har naturligvis ikke eneret til skænken, og derfor placerer mange også en skænk i enten entréen, gangen, børneværelset eller soveværelset. Selvom det på mange måder er et praktisk møbel, som egner sig til mange af husets rum, kan det også samtidig være et smukt møbel. Hos Livin.dk kombinerer vi et smukt design med praktisk opbevaringsplads.

 

Skænk i egetræ eller bøgetræ

Vores tre skænke, Zign, Duo og Mota, findes allesammen i enten egetræ eller bøgetræ. Du kan kun vælge sæbebehandlet bøgetræ, imens du kan vælge egetræet som hvidolieret, olieret, lakeret, sæbebehandlet eller sortlakeret, afhængigt af dine præferencer for udseendet.

 

Stort udvalg af skænke

De mange kombinationsmuligheder blandt vores skænke betyder, at mulighederne er mange og udvalget stort. Ligesom du kan vælge skabe, skuffer og farver kan du også vælge tre eller fire moduler til din skænk (kaldet 3 eller 4 dørs skænk, og vælges under “størrelse” på produktsiden). Forskellen mellem 3 og 4 moduler er længden på skænken, som er 120 cm vs. 159 cm. for henholdsvis 3 og 4 moduler.

 

Væghængt skænk eller skænk med ben/sokkel?

Du kan også vælge om du vil have en væghængt skænk, sokkel eller træben. Du får et mere luftigt udtryk, hvis du vælger ben eller en væghægt skænk, da møblet bliver løftet fra gulvet. Det giver et mere let udtryk, og du får følelsen af, at skænken tager mindre plads. Til gengæld får du en smuk afslutning med en sokkel, der fremhæver træmøblets flotte design.

 

Matchende skænk og vitrineskab

Leder du efter en skænk og vitrineskab, der matcher i udseende, så har vi naturligvis også det. Her skal du blot kigge efter Mota- eller Zign vitrineskab, der som navnet indikerer matcher deres navnesøstre blandt skænkene. Du kan også vælge en matchende hængevitrine, der også har samme navne.

Hvad siger vores kunder om os?

Livin Shop