Langbord med udtræk - Langt spisebord på 5,12 meter - Spar 40-50%

Dublin langbord

8.000,00 DKK10.500,00 DKK inkl. moms

Ryd

Langbord i høj kvalitet til en god pris

Dublin langbord er et både enkelt, smukt og enormt stabilt bord, der er 200x100 cm uden tillægsplader. Bordet kan blive 5,12 meter langt ved tilføjelse af seks tillægsplader. Under bordet er der et magasin til opbevaring af to tillægsplader. I fuld længde kan I sidde 20 personer om langbordet, der selv i fuld længde står helt stabilt pga. de specielle ben.

*Bemærk, at tillægspladerne til spisebordet, skal købes separat.

Selvom prisen er i bund, så får du samme høje kvalitet, som med lignende spiseborde på markedet, der ofte koster mere end det dobbelte. Du får tilmed et danskproduceret bord, fra Vinderup i Nordjylland, der er lavet af massivt træ. Træet er naturligvis FSC-certificeret.

Fakta om Dublin langbord

 • Mål: 200x100cm / H: 75 cm
 • Udtrukket mål: 512x100cm (6 tillægsplader)
 • Magasin til opbevaring af 2 tillægsplader under bordet
 • Pladetykkelse ca. 26 mm.
 • Højde op til sargen: 64 cm
 • Bordplade: højtrykslaminat eller massivt træ
 • Højtrykslaminat: hvid eller sort
 • Massivtræ: bøg eller eg
 • Af samme høje kvalitet som lignende borde på markedet, men til den halve pris.
 • FSC certificeret træ
 • Produceret på egen møbelfabrik i Vinderup

Med tillægsplader får du altså et langt spisebord, imens bordet uden plader måler 200x100 cm. og har en højde på 75 cm. Bordet findes også i en mindre udgave på 160x100 cm.

Andre spiseborde

Søger du et andet spisebord med udtræk, så producerer vi også et rundt spisebord og et ovalt spisebord, der begge kan rumme udtræksplader. Begge borde kan have to tillægsplader, hvorimod Dublin kan rumme seks tillægsplader, og derfor kan sidstnævnte blive meget længere. Uanset hvilken model du vælger har du muligheden for at få et langt spisebord.

Besøg os og se bordet 

Fabrik / Showroom: Nr. bjertvej 2 – 7830 Vinderup
Showroom: Sønder Boulevard 77, 1720 København V

Kontakt os for at aftale et tidspunkt til fremvisning via +45 71 99 98 22 eller [email protected]

Spisebord i massivt træ – egetræ eller bøgetræ

Dublin langborde laves af massivt egetræ eller massivt bøgetræ. Hver af de to træsorter kan leveres med flere forskellige overflader. Øverst på denne side kan du vælge hvilken træsort og overflade, du ønsker langbordet skal have. Herefter skiftes billedet automatisk ud, så du kan se, hvordan dit valgte spisebord ser ud.

Du kan vælge imellem følgende overflader til dit massive spisebord:

 • Bøg: sæbebehandlet og lakeret
 • Eg: sæbebehandlet, hvidolieret, olieret (mørk), lakeret og sortmalet.

Tilvalg af højtrykslaminat til spisebordet

Langbordet kan købes med en laminatbordplade i enten hvid eller sort. Det gælder uanset om du vælger ege- eller bøgetræ. Vi anvender et stærkt professionelt højtrykslaminat, der tåler hård dagligdagsbrug. Vores laminat må ikke sammenlignes med billige laminatbordplader fra byggemarkedet, der har markant tyndere laminat på overfladen.

En bordplade i laminat er slidstærk og meget nem at vedligeholde. Laminatbordpladen passer perfekt til et dagligdagsbord, der udsættes for meget slitage. Derfor er Dublin langbord med en laminatbordplade særligt velegnet til børnefamilier. Alt, lige fra spildt rødvin til tuschstreger, er nemt at fjerne igen.

Er det ikke et ret billigt langbord?

Jo, det er billigt. Sammenligner du med andre langborde af samme kvalitet og design er der mange penge at spare. Det skyldes, at du køber direkte fra møbelfabrikken, når du handler på Livin.dk, og undgår de dyre møbelbutikker. Vi producerer bordet på vores møbelfabrik i Vinderup, og det gælder uanset om du vælger et spisebord med højtrykslaminat eller sæbehandlet bøg. I begge tilfælde får du et stort spisebord med udtræk, til en stærk pris.

På den måde undgår du meromkostninger, og du kan ofte spare op til 50% af tilsvarende butikspriser. Netop dette bord blev for få år siden solgt til 14.000 – 19.000 kr. i møbelbutikker i Danmark, Norge og Sverige, hvor det konkurrerede med mærker i absolut højeste kvalitet. Intet har ændret sig siden da. På nær prisen.

Vogt dig for kopier

Der findes desværre rigtig mange kopier af denne type spisebord med plader. Der er to firmaer, der producerer denne type spiseborde i Danmark i en ordentlig og godkendt kvalitet. Vi er den ene og den anden er fra en lille midtjysk by der hedder Skovby. Begge disse firmaer har produceret denne bordtype i 10-12 år i Danmark.

Der florerer pt. et bord fra Litauen på markedet solgt under navnet “Kvalitetsmøbler” fra et enkeltmandsfirma fra Bogense på Fyn. Dette bord tåler ingen sammenligning angående kvalitet, funktion og holdbarhed.

Forsendelse og levering:

Forsendelsen af varen er gratis ved køb over 5.000 kr. til Jylland og brofaste øer.
Forsendelsen sker med et eksternt fragtfirma eller med en af vores egne chauffører.
Efter din bestilling vil du blive kontaktet, når varerne er klar til forsendelse.

Leveringstid:

 • 3-6 uger

Pris for levering :

 • Danmark: 400 kr. ved køb under 5.000 kr.
 • Sverige: 2.250 kr.
 • Norge: 2.250 kr.

Alle priser er inkl. 25% moms – (Danmark, Sverige & Norge)
Returret: Du har altid 14 dages fuld returret.

Særligt for kunder i Norge

Når du gennemfører køb på Livin.dk er prisen altid inklusiv Norsk moms/told. Livin.dk er momsregistreret i både Norge og Danmark. Du slipper derfor for ekstra regninger på moms og told ved indførsel i Norge. Vores pris er “all inclusive”.

Priseksempler på en tillægsplade til spisebordet

 • Højtrykslaminat: fra 800,-
 • Bøg eller eg – finér: fra 700,-
 • Højtrykslaminat med sort kant: 900,-
 • MDF: 450,-

Bestil tillægsplader til bordet her.

Ønsker du at se vores langbord? 

*Vi viser gerne bordet frem til dig, ring (71999822) eller skriv til vores kundeservice på [email protected] for at aftale et tidspunkt til fremvisning.

Fabrik / Showroom: Nr. bjertvej 2 – 7830 Vinderup
Showroom: Sønder Boulevard 77, 1720 København V

 

Vedligeholdelse af bordet

Et spisebord er et centralt møbel i de fleste hjem, og er derfor udsat for slitage. Får bordet ikke den rette behandling risikerer du, at bordet får et slidt og trist udseende over tid. Der er heldigvis råd for at vedligeholde bordet, så det holder sig smukt på lang sigt.

Vedligeholdelse af træbordplade

Til dagligt bør du rengøre bordpladen med en hårdt vredet klud med lunken vand. Undgå at anvende rengøringsmidler med sulfo og salmiak, da træbordpladen affedtes og derfor mere modtagelig over for skidt og fugt. Du kan også risikere at det misfarver træbordpladen.

Træbordpladen kræver en meget enkel daglig rengøring: Den skal blot have en tur med en klud, som er hårdt vredet op i lunkent vand. Hvis vandet ikke slår til, kan du supplere med brun sæbe eller sæbespåner. Husk at bruge en almindelig klud og ikke stålklude eller skuresvampe, da det kan ridse bordpladen. Undgå at anvende sulfo og salmiakholdige rengøringsmidler, da de affedter træet og gør langbordet modtagelig over for snavs og fugt.

Oliebehandling af træbordpladen

Slår sæbe og lunkent vand ikke til, så er det formentlig tid til at træpladen bliver oliebehandlet. Vi anbefaler at du oliebehandler træbordpladen ca. to gange årligt, men det afhænger selvfølgelig af hvor meget du anvender bordet, og hvor slidt bordpladen er. Her kan du finde gode råd til oliering.

Vedligeholdelse af spisebord med lamintbordplade

Køber du vores langbord med en laminatbordplade, så kræver den knap så meget vedligeholdelse. Laminatbordplader er nemlig utrolig praktiske, og kan tåle de fleste kemikalier i husholdningen, og er desuden ridsefast (ikke at sammenligne med skærefast). Derfor vil en daglig opvredet klud med varmt vand tage det meste snavs. Tør gerne bordet efter med en tør klud. Du skal dog være opmærksom på bordkanten, der er af træ, og ikke tåler samme behandling (læs om træbehandling ovenfor).

Spilder du fx kaffe eller rødvin skal du tørre det væk med det samme, da du risikerer at det trækker ned i bordpladen. Er du så uheldig, at der kommer pletter på din laminatbordplade, kan du finde et par gode råd her.

Selvom laminatbordpladen kortvarigt kan tåle høje temperaturer, skal du huske bordskåner til varme gryder og pander. En overophedning kan nemlig skade laminatet.

 

Dublin langbord

8.000,00 DKK10.500,00 DKK inkl. moms

Ryd
Bordplade

, , , , , ,

Kant / understel

, , , ,

Besøg vores showroom

SHOWROOM I VINDERUP
Hvis du ønsker du at se produktet er du velkommen til at besøge vores showroom i Vinderup Nr. Bjertvej 2-4, 7830 Vinderup.

PRÆSENTATION I KØBENHAVN
Ring på (+45) 7199 9822 for at aftale tid for præsentation af vores møbler i showroom på Vesterbro i København.

SHOWROOM I VINDERUP
Hvis du ønsker du at se produktet er du velkommen til at besøge vores showroom i Vinderup Nr. Bjertvej 2-4, 7830 Vinderup.

PRÆSENTATION I KØBENHAVN
Ring på (+45) 7199 9822 for at aftale tid for præsentation af vores møbler i showroom på Vesterbro i København.

Livin Shop