Langbord med udtræk - Langt spisebord - Spar 40-50%

Designermøbler til gode priser

Dublin langbord

8.000,00 kr.10.500,00 kr. inkl. moms

Langbord i høj kvalitet og med udtræk

Dublin langbord er et både enkelt, smukt og enormt stabilt bord, der er 200 cm langt uden tillægsplader, og 100 cm bredt. Bordet kan blive mellem 2-5,12 meter langt afhængigt af hvor mange tillægsplader der tilføjes. Hver tillægsplade er 52 cm lang, og der kan maksimalt tilføjes 6 plader. I fuld længde er det et spisebord til 20 personer og 22 personer hvis I sidder tæt. Under bordet er der et magasin til opbevaring af to tillægsplader.

Selvom prisen er god, så får du samme høje kvalitet, som med lignende spiseborde på markedet, der ofte koster mere end det dobbelte. Du får tilmed et danskproduceret bord, fra Vinderup i Nordjylland, der er lavet af massivt træ.

Fakta om Dublin langbord

 • Mål: 200 cm langt x 100 cm bredt / Højde: 75 cm
 • Udtrukket mål: 512x100cm (6 tillægsplader)
 • Magasin til opbevaring af 2 tillægsplader under bordet
 • Pladetykkelse ca. 26 mm.
 • Højde op til sargen: 64 cm
 • Bordplade: laminat eller massivt træ
 • Højtrykslaminat i hvid eller sort nanolaminat
 • Massivt spisebord: vælg bøgetræ eller egetræ
 • Af samme høje kvalitet som lignende borde på markedet, men til den halve pris.
 • Produceret på egen møbelfabrik i Vinderup

Med tillægsplader kan du altså få et langt spisebord, imens bordet uden plader måler 200x100 cm. og har en højde på 75 cm. Bordet findes også i en mindre udgave på 160x100 cm.

*Bemærk, at tillægspladerne til spisebordet, skal købes separat.

Massivt spisebord med enten egetræ eller bøgetræ

Dublin er et massivt spisebord i egetræ eller bøgetræ. Hver af de to træsorter kan leveres med flere forskellige bordplader. Øverst på denne side kan du vælge hvilken bordplade (træsort) og kant/stel, du ønsker bordet skal have. Herefter skiftes billedet automatisk ud, så du kan se, hvordan dit valgte spisebord ser ud.

Du kan vælge imellem følgende overflader til dit massive spisebord:

 • Bøg: sæbebehandlet og lakeret
 • Eg: sæbebehandlet, hvidolieret, olieret (mørk), lakeret og sortmalet.
Lækkert spisebord i lakeret eg fra dansk fabrik.
Her er bordet i egetræ og med lakeret egetræ som stel/kant.

 

Sådan fungerer udtrækket

I filmen nedenfor kan du se hvor let det er at trække bordet ud og ind.

Tilvalg af laminat som bordplade

Langbordet kan købes med en laminatbordplade i enten hvid eller sort. Det gælder uanset om du vælger ege- eller bøgetræ. Vi anvender et stærkt professionelt højtrykslaminat til den hvide lamiantbordplade, der tåler hård dagligdagsbrug. Den sorte laminatbordplade er i nanolaminat. Vores laminat må ikke sammenlignes med billige laminatbordplader fra byggemarkedet, der har markant tyndere laminat på overfladen.

En bordplade i laminat er slidstærk og meget nem at vedligeholde. Laminatbordpladen passer perfekt til et dagligdagsbord, der udsættes for meget slitage. Derfor er Dublin langbord med en laminatbordplade særligt velegnet til børnefamilier. Alt, lige fra spildt rødvin til tuschstreger, er nemt at fjerne igen.

Lakeret spisebord i bægetræ med laminatbordplade.
Dublin langbord i bøgetræ med sort lamineret bordplade og lakeret stel/kant.

Hvor mange tillægsplader skal jeg vælge for at få et stort spisebord?

Når du tilføjer en tillægsplade, skaber det plads til to ekstra gæster omkring langbordet. Uden tillægsplader kan der være 6-8 spisende gæster omkring det 200 cm store bord afhængigt af om i sidder for bordenden. Du kan regne med følgende:

 • Bord + 1 tillægsplader = 10 personer
 • Bord + 2 tillægsplader = 12 personer
 • Bord + 3 tillægsplader = 14 personer
 • Bord + 4 tillægsplader = 16 personer
 • Bord + 5 tillægsplader = 18 personer
 • Bord + 6 tillægsplader = 20 personer

Det er altså et spisebord til 20 personer med alle seks tillægsplader, som mange til betegne som er forholdsvis stort spisebord. Hvis I er villige til at rykke tættere sammen, kan der faktisk være 22 personer. Du har altså mulighed for at få et stort spisebord med plads til hele familien.

Priseksempler på en tillægsplade til spisebordet

 • Højtrykslaminat: fra 800,-
 • Bøg eller eg – finér: fra 700,-
 • Højtrykslaminat med sort kant: 900,-
 • Massive tillægsplader: fra 950,-
 • MDF: 450,-

Bestil tillægsplader til bordet her.

Ønsker du at se vores langbord? 

*Vi viser gerne bordet frem til dig, ring (71999822) eller skriv til vores kundeservice på [email protected] for at aftale et tidspunkt til fremvisning.

Fabrik / Showroom: Nr. bjertvej 2 – 7830 Vinderup

 

Det siger kunderne om vores langborde

“Vi har netop idag modtaget vores bord fra Livin. Der var lidt glitch i kommunikationen omkring leverancen, men WOW; vi har idag modtaget det flotteste bord uden skyggen af småfejl eller sjusk. Det er virkelig godt håndværk, og jeg er meget imponeret!”
Bettina

“Vi er meget tilfredse med vores køb af møbler hos Livin. Vi ville have købt et “Skovby bord”, men valgte i stedet at købe Dublin bordet fra livin. Vi sparede mange penge og kvaliteten er helt lige så god.”
– Birgitte

“Fantastisk service fra et solidt Vestjysk firma! Hvor kravet til deres kvalitet sættes i højsædet!”
Tina

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er det ikke et ret billigt langbord?

Jo, det er billigt for et langt spisebord. Sammenligner du med andre langborde af samme kvalitet og design er der mange penge at spare. Det skyldes, at du køber direkte fra møbelfabrikken, når du handler på Livin.dk, og undgår de dyre møbelbutikker. Vi producerer bordet på vores møbelfabrik i Vinderup, og det gælder uanset om du vælger et spisebord med højtrykslaminat, sæbehandlet bøg eller en tredje variant. I alle tilfælde får du et stort spisebord med udtræk, til en stærk pris.

På den måde undgår du meromkostninger, og du kan ofte spare op til 50% af tilsvarende butikspriser. Netop dette bord blev for få år siden solgt til 14.000 – 19.000 kr. i møbelbutikker i Danmark, Norge og Sverige, hvor det konkurrerede med mærker i absolut højeste kvalitet. Intet har ændret sig siden da. På nær prisen.

Skal jeg vælge et spisebord på 200 eller 160 cm?

Længden er afgørende for hvor mange personer, der kan sidde omkring det. Vælger du Dublin Langbord på 200 cm kan i sidde 6 personer på langs, og med lidt god vilje kan, der sidde en person for hver bordende. Det er altså uden tillægsplader. Er i fire personer i husstanden kan i nøjes med Dublin spisebord med udtræk, der er 160 cm langt. I begge tilfælde kan i tilføje tillægsplader, og på den måde få et stort spisebord når behovet opstår.

Hvordan tilføjer jeg tillægsplader?

Der kan opbevares to tillægsplader i magasinet under bordpladen, som tages i anvendelse ved at trække i bordets ene ende. Herefter kan de to plader lægges op på midten af bordet.

Kan der opbevares tillægsplader i bordet?

Ja, der kan opbevares to styks under bordpladen.

 

Forsendelse og levering:

Forsendelsen af varen er gratis ved køb over 5.000 kr. til Jylland og brofaste øer.
Forsendelsen sker med et eksternt fragtfirma eller med en af vores egne chauffører.
Efter din bestilling vil du blive kontaktet, når varerne er klar til forsendelse.

Leveringstid:

 • 3-6 uger

Pris for levering :

 • Danmark: 400 kr. ved køb under 5.000 kr.
 • Sverige: 2.250 kr.
 • Norge: 2.250 kr.

Alle priser er inkl. 25% moms – (Danmark, Sverige & Norge)
Returret: Du har altid 14 dages fuld returret.

Særligt for kunder i Norge

Når du gennemfører køb på Livin.dk er prisen altid inklusiv Norsk moms/told. Livin.dk er momsregistreret i både Norge og Danmark. Du slipper derfor for ekstra regninger på moms og told ved indførsel i Norge. Vores pris er “all inclusive”.

 

Vedligeholdelse af bordet

Et stort spisebord er et centralt møbel i de fleste hjem, og er derfor udsat for slitage. Får bordet ikke den rette behandling risikerer du, at bordet får et slidt og trist udseende over tid. Der er heldigvis råd for at vedligeholde bordet, så det holder sig smukt på lang sigt.

Vedligeholdelse af træbordplade

Til dagligt bør du rengøre bordpladen med en hårdt vredet klud med lunken vand. Undgå at anvende rengøringsmidler med sulfo og salmiak, da træbordpladen affedtes og derfor mere modtagelig over for skidt og fugt. Du kan også risikere at det misfarver træbordpladen.

Træbordpladen kræver en meget enkel daglig rengøring: Den skal blot have en tur med en klud, som er hårdt vredet op i lunkent vand. Hvis vandet ikke slår til, kan du supplere med brun sæbe eller sæbespåner. Husk at bruge en almindelig klud og ikke stålklude eller skuresvampe, da det kan ridse bordpladen. Undgå at anvende sulfo og salmiakholdige rengøringsmidler, da de affedter træet og gør langbordet modtagelig over for snavs og fugt.

Oliebehandling af træbordpladen

Slår sæbe og lunkent vand ikke til, så er det formentlig tid til at træpladen bliver oliebehandlet. Vi anbefaler at du oliebehandler træbordpladen ca. to gange årligt, men det afhænger selvfølgelig af hvor meget du anvender bordet, og hvor slidt bordpladen er. Her kan du finde gode råd til oliering.

Vedligeholdelse af spisebord med lamintbordplade

Køber du vores langbord med en laminatbordplade, så kræver den knap så meget vedligeholdelse. Laminatbordplader er nemlig utrolig praktiske, og kan tåle de fleste kemikalier i husholdningen, og er desuden ridsefast (ikke at sammenligne med skærefast). Derfor vil en daglig opvredet klud med varmt vand tage det meste snavs. Tør gerne bordet efter med en tør klud. Du skal dog være opmærksom på bordkanten, der er af træ, og ikke tåler samme behandling (læs om træbehandling ovenfor).

Spilder du fx kaffe eller rødvin skal du tørre det væk med det samme, da du risikerer at det trækker ned i bordpladen. Er du så uheldig, at der kommer pletter på din laminatbordplade, kan du finde et par gode råd her.

Selvom laminatbordpladen kortvarigt kan tåle høje temperaturer, skal du huske bordskåner til varme gryder og pander. En overophedning kan nemlig skade laminatet.

 

Andre spiseborde

Søger du et andet spisebord med udtræk, så producerer vi også et rundt spisebord og et ovalt spisebord, der begge kan rumme udtræksplader. Begge borde kan have to tillægsplader, hvorimod Dublin kan rumme seks tillægsplader, og derfor kan sidstnævnte blive meget længere. Uanset hvilken model du vælger har du muligheden for at få et langt spisebord.

Vogt dig for kopier

Der findes desværre rigtig mange kopier af denne type spisebord med plader. Der er to firmaer, der producerer denne type spiseborde i Danmark i en ordentlig og godkendt kvalitet. Vi er den ene og den anden er fra en lille midtjysk by der hedder Skovby. Begge disse firmaer har produceret denne bordtype i 10-12 år i Danmark.

Der florerer pt. et bord fra Litauen på markedet solgt under navnet “Kvalitetsmøbler” fra et enkeltmandsfirma fra Bogense på Fyn. Dette bord tåler ingen sammenligning angående kvalitet, funktion og holdbarhed.

Dublin langbord

8.000,00 kr.10.500,00 kr. inkl. moms

Bordplade

, , , , , ,

Kant / understel

, , , ,

Besøg vores showroom

SHOWROOM I VINDERUP
Hvis du ønsker du at se produktet er du velkommen til at besøge vores showroom i Vinderup Nr. Bjertvej 2-4, 7830 Vinderup.

PRÆSENTATION I KØBENHAVN
Ring på (+45) 7199 9822 for at aftale tid for præsentation af vores møbler i showroom på Vesterbro i København.

SHOWROOM I VINDERUP
Hvis du ønsker du at se produktet er du velkommen til at besøge vores showroom i Vinderup Nr. Bjertvej 2-4, 7830 Vinderup.

Livin Shop