Om liv’IN - Livin Shop

Designermøbler til gode priser

Om Liv'IN

Livin.dk er en del af virksomheden Indretningsfabrikken Room8 ApS, der også arbejder med indretning af restauranter, hoteller, kontorer m.m. Derudover har vi egen møbelproduktion i Vinderup i Vestjylland. 

Virksomheden blev grundlagt 10. April 2012 og drives af Laila D. Lund og Allan Daasbjerg Drewes. Laila er uddannet indretningskonsulent og markedsføringsøkonom, hun har arbejdet i møbel- og indretningsbranchen siden 2010. Hendes spændende ideer og forslag er ført ud i livet på mange danske restauranter og hoteller. Allan er købmanden i virksomheden. Gennem mange år i møbelbranchen kender han branchen for godt og skidt. Sammenspillet mellem de to ender op i nogle rigtige spændende indretningsløsninger, som også er til at betale. På vores webshops, resulterer samarbejdet i at der altid er rigtig gode priser på nye og spændende møbler og boligtilbehør.  

Nordisk kvalitet og design

Kvalitet og design er selvfølgeligheder på livin.dk – vi lægger stor vægt på at bevare kontakten til de nordiske rødder, samtidig med at vi krydrer sortimentet med spændende internationale brands, som vi finder på diverse designmesser i Milano, Köln og København. 

Nye designere får chancen

Det er ingen hemmelighed at både Allan og Laila har et ømt punkt overfor nye, unge og opadkommende designere. Det er en fantastisk spændende verden fyldt med skøre, sjove, provokerende og ikke mindst nyskabende ideer. Mange unge designere mangler dog udstillingsvinduer til deres nye designs. Det er langt fra sikkert at et fedt design bliver en salgsmæssig succes. Derfor er mange butikker forbeholdne med at tage produkter ind fra nye og unge designere, hvilket betyder at mange af dem må opgive deres ide, eller i bedste fald sælge den til de store interiørvirksomheder. Hos livin.dk giver vi hele tiden chancen til nogle nye og fremadstormende designere – og glæder os hele tiden over at hjælpe med at sprede budskabet for de nye designere. 

Læs vores handels- og leveringsbetingelser her.

/Laila og Allan

Grundlæggere og partnere i Indretningsfabrikken Room8 ApS

Livin Shop