Vega spisestuestol | Spisestole med armlæn | Eg / bøg

Designermøbler til gode priser

Vega spisestuestol

1.350,00 kr.2.049,00 kr. inkl. moms

Det er en elegant og populær spisestuestol med armlæn, der passer til de fleste spiseborde, og som kan fås i forskellige varianter fx som en helt sort spisestuestol. Det gælder både sædet, der fås i enten læder eller sort microfibre ligesom selve stolen kan købes med egetræ, bøgetræ eller sort. Spisestuestolens ryg er af træ med buet ryg og lodrette tremmer i midten, som giver stolen et meget enkelt og let udtryk. Stolen har et formspændt sæde, der sammen med de formede tremmer i ryggen og armlæn, sikrer optimal siddekomfort.

Fakta om Vega Spisestuestol

  • Højde: 80 cm / Bredde: 50/54 cm / Dybde: 53 cm / Siddehøjde: 46,5 cm
  • Træsorter: Egetræ, Bøgetræ, sort og hvid
  • Sæde: Sort microfibre og Sort læder
  • !NB! – mod et tillæg kan sædet fås i over 100 forskellige farver og stoftyper. Kontakt kundeservice
    Vores stof og læder er specielt slidstærk og nemt at vedligeholde.

Klassisk spisestuestol til en god pris

Du får et klassisk møbel til en god pris, når du vælger denne spisestol fra LivIn.dk Sammenlignet med andre spisebordsstole af samme kvalitet/design er der mange penge at spare – mange vil endda kalde det en billig spisestuestol, og så behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Du køber nemlig direkte fra møbelfabrikken, og handler derfor uden om de dyre møbelbutikker. På den måde får du samme høje kvalitet til en pris uden meromkostninger og du sparer ofte op til 50% af tilsvarende butikspriser.

Spisestole med armlæn

Her får du en klassisk spisestol med armlæng i elegante former, der passer til de fleste borde. Den klassiske stol er ikke kun flot at kigge på, men kombinationen af en spisestuestol med armlæn, sæde og en bøjet ryg gør stolen ekstra komfortabel at sidde i.

Leder du efter en klassisk spisestuestol er du kommet til rette sted. Du kan vælge mellem flere forskellige varianter af denne stol heriblandt ege- og bøgetræ.

Sort spisestuestol

Stolen fås i flere varianter heriblandt sort, der er en populær og kontrastfuld farve, der giver møblet mere kant og øget fokus i stuen eller køkkenet. Ønsker du at tilføje møblet i din indkøbskurv skal du vælge ”Sortmalet” under punktet ”Træsort”. Derefter kan du vælge spisestuestolen med læder eller microfibre til selve sædet under ”Sæde”.

Spisestole i egetræ

Egetræ er en populær træsort til møbler, der både er et robust materiale og utrolig smukt, og det gælder også disse ved disse spisestole med armlæn. Du kan vælge mellem hele fire forskellige varianter af stolen med egetræ – hvidolieret, lakeret, olieret eller sæbebehandlet. Du kan se forskellen på de forskellige varianter ved at vælge disse under punktet ”Træsort” i toppen af denne side. Nedenfor kan du se stolen i sæbebehandlet egetræ, og med et sort lædersæde.

Andre spisestuestole

Vi har et større udvalg af spisestuestole, der kommer i forskellige materialer, designs og farver. Uanset hvilken du vælger på Livin.dk er kvaliteten høj og prisen til at betale. De fleste familier tilbringer meget tid ved spisebordet, og derfor er det vigtigt, at du sidder behageligt og at komforten er god. Hos os finder du kun spisestuestole i høj kvalitet og med god komfort. Det gælder fx Nordica stolen.

Spisestuestolen passer godt til vores spisebord med tillægsplader, vores runde bord og alle vores langborde.

Her kan du se vores spisestol (KUN EFTER AFTALE)

Vi viser gerne gerne vores spisestol frem til dig, ring (71999822) eller skriv til vores kundeservice for at aftale et tidspunkt til fremvisning.

Showroom ved fabrikken: Nr. bjertvej 2 – 7830 Vinderup

Forsendelse/levering af stole:
Forsendelsen af varen er gratis ved køb over 5.000 kr. til Jylland og brofaste øer.
Forsendelsen sker med et ekstern fragtfirma eller med en af vores egne chauffører.
Efter din bestilling vil du blive kontaktet, når varerne er klar til forsendelse.

Leveringstid:

  • Mellem 3 og 6 uger.

Leveringspris :

  • Danmark: 400 kr. ved køb under 5.000 kr.
  • Sverige: 2.250 kr.
  • Norge: 2.250 kr.

Alle priser er INKL 25% moms – (Danmark, Sverige & Norge)
Returret: Du har altid 14 dages fuld returret.

Særligt for Norge:

Når du gennemfører køb på Livin.dk er prisen altid INKLUSIV Norsk moms/told. Livin.dk er momsregistreret i både Norge og Danmark. Du slipper derfor for ekstra regninger på moms og told ved indførsel i Norge. Vores pris er “all inclusive”.

 

Værd at vide om dit valg af spisestuestole

Der er flere ting man skal være opmærksom på inden man køber en ny spisestol. Nedenfor forsøger vi at klæde dig så godt på som muligt til at træffe den rigtige beslutning.

Vælg en stol der passer til dit spisebord

Inden du vælger en stol, er det vigtigst, at du sikrer dig, at stolene passer til dig spisebord. Det gælder både siddehøjden og bredden, og om der er plads til en spisestol med armlæn. Det er virkelig ærgerligt at få nye stole for efterfølgende at opdage, at siddehøjden eller bredden ikke passer til bordet. Vega Spisestuestol er 46,5 cm. høj og 50/54 cm. bred. Vi anbefaler at der er 25-30 cm. mellem bordhøjden og stolens sæde, imens der bør være 15 cm. afstand imellem stolene.

Møblerne skal naturligvis også se godt ud sammen. En hovedregel er derfor at minimum et element går igen fra stole og bord. Det kan fx være farve- eller materialevalg.

Stolene skal også gerne passe til resten af rummet. Her er farvevalget naturligvis vigtigt, men det er også vigtigt at tænke over stolenes plads. Vega spisestuestol er let at flytte, og den buede ryg består af få stykker træ, som gør stolens udtryk let. Du kan med andre ord se rummet/stuen bag stolen, og det gør, at stuens lys lettere kan spredes i rummet. Er rummet mindre er denne stoltype klart at foretrække.

Skal sædet være i læder eller stof?

Valget handler i høj grad om komfort og stil. Det er ekstra behageligt at sidde på et lædersæde, som samtidig er lettere at rengøre. Det er dog to forskellige stilarter, men uanset hvilket du vælger får du et klassisk look. Bemærk, at Vega spisestol fås med enten et læder- eller microfibre-sæde.

Hvor høj skal en spisestol være?

De fleste spisestuestole har en siddehøjde på mellem 45-50 cm. Det er vigtigt at du sikrer, at der er tilstrækkelig afstand mellem bordkanten og stolens sædehøjde inden du vælger en stol. En tommelfingerregel er, at der skal være 25-30 cm. afstand, så der er plads til benene.

Vega spisestuestol

1.350,00 kr.2.049,00 kr. inkl. moms

Sæde

,

Træsort

, , , , , ,

Livin Shop